Boj o titul v sobotu vyvrcholí

31.01.2012 10:03

Pouhé čtyři dny chybí do posledního zápasu letošní ligové sezóny. Před Draky je složitý úkol - zlikvidovat tříbodové manko na svého soupeře (tzn. vyhrát) a ještě k tomu smazat i velký deficit ve skóre (tzn. vyhrát o osm branek minimálně!). A pokud se podaří na Žižkově vyhrát 8:0, tak nás čeká los.

Stále zraněný je Ludvík Polívka, kterého by měl z části nahradit Trakl, protože Ludvíček je celkově nenahraditelný. Nicméně Ludva stále vede tabulku střelců a i to je cíl sobotního utkání - tuhle pozici před pronásledovatelem Sardonem uhájit.

Taktika je jasná, ovlivnit ji může jen čtvrteční výsledek tréninku. Nervozita však stoupá, sobotní stíhací jízda bude jedním z nejvíce očekávaných zápasů během sedmileté historie klubu. Vzpomínáme na boje s fanatickými klokany, Poděbrady, cakimovci, pohárovou pouť přes Meziboří, kdy Draky po těžkém boji udolal tehdejší vítěz první ligy Žďár nad Sázavou... Tato sezóna je doufejme poslední v sedmé lize "ever", proto z ní chceme odejít jako mistr ligy. Draci v posledních čtyřech utkáních nastříleli 40 branek, pokaždé dali desítku, inkasovali pouze dvakrát. Parádní bilance, forma je z pohledu našeho mužstva podstatně lepší a slibnější než u Smetyho, který za stejné období dal jen 37 branek, nicméně na druhou stranu ani jednou neinkasoval. Nicméně to je na čase změnit.

Víc k tomu asi není co dodat. Sobota bude dnem D...

Zpět

Diskuse k tématu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.