Odchovanci v akci: Kováč s nulou, Neméth zahodil dvě šance

03.01.2012 12:30

I tentokrát se několik odchovanců Draků zapojilo do ligových bojů. Vidět byl hvězdný Martin Kováč, který vychytal výhru svého Pārlielupe. Kováčův chlebodárce vede lotyšskou čtvrtou ligu IV.45 již s pětibodovým náskokem a zdá se, že má výrazně nakročeno za vítězstvím v soutěži.

Do utkání naskočil i Jakub Kubín, záložník španělského Coulands F. C. Jeho tým však prohrál 2:0. Lépe se dařilo polskému REKIN2010, jehož dres obléká útočník Libor Šikl. REKIN2010 uhrál remízu 1:1, Šikl se střelecky neprosadil, navíc byl v 70. minutě střídán. Momentálně je Šiklův tým v lize sedmý, bude mít v boji o záchranu ještě co dělat.

Radek Udržal si zahrál 12 minut za svůj Schapenrust v nizozemské lize VI.924. Jeho tým však prohrál 0:4 a zůstává poslední s již poměrně velkou ztrátou na záchranu. Navíc stále čeká na první výhru. Vladimír Neméth pomohl svým výkonem k výhře svého truva atı v turecké VII.545. Jeho tým zvítězil 4:1 a vede svou soutěž. Neméth se do statistik nezapsal, ačkoliv měl hned dvě šance, z toho jedna byla pokutovým kopem. Ani jednu nezakončil přesně.

Na trávníku se objevil i Zdeněk Tatár, který odehrál 26 minut za Raatopallot. Lídr finské ligy VII.52 vyhrál hladce 5:0 a míří za postupem do vyšší soutěže.

Nenastoupili: Ota Kasl (Albocampeones, Chile), Vladimír Spěvák (fc striker, Lotyšsko)

Zpět